Black Magic

En uskyldig leg med et Ouija board ender galt...

Fanget i åndernes verden af sort magi skal I nu finde en fælles vej ud af Black Magic universet.

Hekse-stjerner, Tarot-kort, mystiske formularer, gåder og mysterier skal løses for at komme tilbage fra "den anden side" til den verden i kender.

I vores Black Magic rum bliver I opdelt i 2 grupper Hver gruppe skal løse forskellige gåder & mysterier. Undervejs i forløbet vil de 2 grupper blive samlet og herefter skal alle deltagere samarbejde, for at knække de sidste koder og løse mysteriet og bryde ud. I har præcis 60 minutter til at komme ud!

 • Escape Room - Black Magic - Breakout Room - ånd i væg
 • Escape Room - Black Magic - Breakout Room - rum med spøgelse og ånd
 • Escape Room - Black Magic - Breakout Room - voodoodukke
 • Escape Room - Black Magic - Breakout Room - heksestjerne
 • Escape Room - Black Magic - Breakout Room - fortabte sjæle
 • Escape Room - Black Magic - Breakout Room - indgang til breakoutroom.dk
 • Escape Room - Black Magic - Breakout Room - indgang til breakoutroom.dk heksekeddel

Escape Room: Black Magic

 • Rødovre: 6-12 pr. rum (op til 24 i alt)

 • København: 5-9 pr. rum (op til 18 i alt)

 • Antal rum: 2 identiske Black Magic rum

 • Tid: 60 minutter i rummet (75 min. i alt)

 • Sværhedsgrad: 8/10

 • Pris: kr. 2400,- inkl. moms pr. rumBlack Magic
5 stjerner
52 stemmer

Hvorfor prøve et Escape Room?

SuperEvents Breakout Room er opbygget i en form for “hiraki”, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. På denne måde kan vores rum tage op til 8 deltagere på samme tid. Vores Black Magic kan tage op til 12 deltagere.

Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.


Escape Room for større grupper i Rødovre:

BreakoutRoom.dk har i alt 5 Escape Rooms i Rødovre.
Black Magic har en kapacitet på 6-12 deltagere i hvert rum. I vil altid blive opdelt i 2 under-grupper i vores Black Magic Escape Rooms.
Hvis I er 13-24 deltagere skal I booke 2 Black Magic rum, som bliver afviklet sideløbende. Vi har 2 identiske Black Magic rum!
Er i mere end 24 deltagere, kan I supplere med andre af vores Escape Rooms og derved være op til 48 deltagere på samme tid - det er Danmarks største kapacitet!

I kan booke op til 96 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre sjove events.


Escape Room for større grupper i København:

BreakoutRoom.dk har i alt 5 Escape Rooms i København.
Black Magic har en kapacitet på 5-9 deltagere i hvert rum. I vil altid blive opdelt i 2 under-grupper i vores Black Magic Escape Rooms.
Hvis I er 10-18 deltagere skal I booke 2 Black Magic rum, som bliver afviklet sideløbende. Vi har 2 identiske Black Magic rum!
Er i mere end 18 deltagere, kan I supplere med andre af vores Escape Rooms og derved være op til 36 deltagere på samme tid.

I kan booke op til 50 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre sjove events - kontakt os for at høre om mulighederne.


BreakoutRoom - en del af SuperEvent

BreakoutRoom.dk  er den største udbyder i Danmark med ca. 1000 m2 dedikeret til Escape Rooms i hhv. Rødovre og København. P.t. kan I prøve 5 rum, med en samlet kapacitet på 48 deltagere i vores afdeling i Rødovre og 5 rum med en samlet kapacitet på 36 deltagere i vores afdeling i København City.

BreakoutRoom.dk er en del af SuperEvent og kan som den største udbyder af Escape Rooms & Live Escape Games i Danmark tilbyde en masse andre spændende aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre med kapacitet på 430 gæster!
I kan også kombinere jeres dag med TeamØvelser, Mødepakke, FunEvents eller Fest. Der er gratis parkering ved vores faciliteter og gode offentlige transportmuligheder.

I vores afdeling i København City er det også muligt, at kombinere Escape Rooms med andre aktiviteter som f.eks. Skydesimulator, QuizShow og Virtual Reality. Hér er også mulighed for at afvikle TeamØvelser og møder.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.

Feedback fra vores gæster!