Tidsmaskinen

I er fanget i en “tidslomme” fra 1980’erne! 

Prøv om I kan bryde ud af vores tidsmaskine, hvor i bliver taget tilbage til 1980’erne. 80’erne var et legendarisk årti med masser af god musik og sjove film og starten på en banebrydende teknologi. Lad nostalgien få frit løb med professorterning, VHS-film, LP’er, Amiga, Pisang Ambon og meget mere. Michael J. Fox kom “Tilbage til Fremtiden” den 21. oktober 2015 og blev på denne specielle dato fejret af mange 80’er fans.

Tidsmaskinen er et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at bryde ud af 80’erne og tilbage til nutiden!

Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.

Escape Room: Tidsmaskinen

  • Rødovre: 4-8 pr. rum (op til 16 i alt)

  • København: 3-6 pr. rum

  • Antal rum: 2 rum i Rødovre & 1rum i KBH

  • Tid: 60 minutter i rummet (75 min. i alt)

  • Sværhedsgrad: 8/10

  • Pris: kr. 1600,- inkl. moms pr. rumTidsmaskinen
5 stjerner
22 stemmer

Hvorfor prøve et Escape Room?

SuperEvents Breakout Room er opbygget i en form for “hiraki”, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. På denne måde kan vores rum tage op til 8 deltagere på samme tid.

Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.


Escape Room for større grupper i Rødovre:

BreakoutRoom.dk har i alt 5 Escape Rooms i Rødovre.
Hvis I er 9-48 deltagere, kan I booke flere Escape Rooms og opdele jer i grupper, som prøver hvert sit Escape Room sideløbende.

I kan booke op til 96 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre sjove events i Rødovre - kontakt os for at høre om mulighederne.


Escape Room for større grupper i København:

BreakoutRoom.dk har i alt 5 Escape Rooms i København.
Hvis I er 7-36 deltagere, kan I booke flere Escape Rooms og opdele jer i grupper, som prøver hvert sit Escape Room sideløbende.

I kan booke op til 50 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre sjove events i København - kontakt os for at høre om mulighederne.


BreakoutRoom - en del af SuperEvent

BreakoutRoom.dk  er den største udbyder i Danmark med ca. 1000 m2 dedikeret til Escape Rooms i hhv. Rødovre og København. P.t. kan I prøve 5 rum, med en samlet kapacitet på 48 deltagere i vores afdeling i Rødovre og 5 rum med en samlet kapacitet på 36 deltagere i vores afdeling i København City.

BreakoutRoom.dk er en del af SuperEvent og kan som den største udbyder af Escape Rooms & Live Escape Games i Danmark tilbyde en masse andre spændende aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre med kapacitet på 430 gæster!
I kan også kombinere jeres dag med TeamØvelser, Mødepakke, FunEvents eller Fest. Der er gratis parkering ved vores faciliteter og gode offentlige transportmuligheder.

I vores afdeling i København City er det også muligt, at kombinere Escape Rooms med andre aktiviteter som f.eks. Skydesimulator, QuizShow og Virtual Reality. Hér er også mulighed for at afvikle TeamØvelser og møder.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.

Feedback fra vores gæster!