Mødelokaler i København

Afhold møde centralt i København K hos CityMeetings.dk

Afhold jeres møde i vores nabofaciliteter på Amaliegade 36

I vores nabolokaler i Amaliegade nr. 36  har vi nyindrettede og lækre mødelokaler, hvor I kan afholde jeres næste møder, f.eks. i kombination med vores Escape Rooms eller med Teambuildingøvelser. 

I vores mødefaciliteter har vi 4 mødelokaler i forskellige størrelser. Det mindste kan tage op til 10 personer, det største kan tage op til 40 mødedeltagere. Alle lokaler er indrettet med mødeudstyr som man kan forvente af et moderne mødelokale, og der kan tilkøbes lækker forplejning fra vores kvalitetsleverandører. 

Benyt jer af denne unikke mulighed, og få en hel særlig mødeoplevelse hvor der er sørget for alt, lige fra forplejning, underholdning og teambuilding. 


Billeder af vores mødelokaler og faciliteter:

Mødelokaler hos CityMeetings.dk

  • 10 til 40 deltagere i ét rum

  • 74 deltagere fordelt i 4 rum

  • 4 forskellige mødelokaler

  • Book i minimum 3 timer

  • Lækker forplejning (tilvalg)

  • Mulighed for Teambuilding (tilvalg)

  • Pris fra: kr. 200,-/timen (ekskl. moms)


Mødelokaler i København:

Mødedag med Forplejning

Hvis I ønsker forplejning til jeres næste mødedag hos CityMeetings, så kan vi sørge for forskellig lækker forplejning. Hos CityMeetings.dk bruger vi kun kvalitetsleverandører, hvor vi kan stå inde for produkterne. Se på vores side hvilke muligheder der er for forplejning.

Læs mere om Forplejning

Mødedag med Teambuilding

Hos SuperEvent og CityMeetings.dk er vi eksperter i at afvikle sjov og inspirerende teambuilding som giver deltagerne aha oplevelser og giver teamet et frisk pust. Alle vores øvelser er sjove at være med til og er ikke grænseoverskridende, så alle vil føle sig godt tilpas under forløbet. 

Læs mere om Teambuilding