Basement 13

Det I troede kun skete i film og krimier er sket for jer!

I er låst inde i en gal mands kælder. Alvoren af denne indespærring går hurtigt op for jer – hvad er det for et sted…..?.. blod, bur, låse. Denne mand har en historie og det er ikke en historie I ønsker at blive en del af. Ingen kan høre jer, ingen kan hjælpe jer, I kan kun hjælpe jer selv. Der må være en vej ud og denne skal I finde frem til inden han kommer tilbage om 1 time.

I bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at komme ud!

Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.


Video-trailer og introduktion til Basement 13 Escape Room:

Escape Room: Basement 13

  • Rødovre: 4-8 pr. rum (op til 16 i alt)

  • København: 3-6 pr. rum (op til 36 i alt)

  • Antal rum: 2 rum i Rødovre & 6 rum i KBH

  • Tid: 60 minutter i rummet (75 min. i alt)

  • Sværhedsgrad: 6/10

  • Scare-factor: 4/10

  • Pris: kr. 1600,- inkl. moms pr. rum

  • Spar 25% på udvalgte tider!BreakoutRoom - Basement 13

Basement 13 er et fint begynder-rum med mange forskelligartede opgaver og en middel sværhedsgrad. Temaet er opbygget omkring en gal mands kælder og stemningen i rummet er dyster, men der er ingen chok-effekter i rummet og derfor passer rummet til alle typer af mennesker, som ønsker at prøve et escape room. Bemærk dog vores generelle anbefaling til aldersgrupper, som er +12 år og minimum 1 voksen pr. gruppe/rum.


SuperEvents Breakout Rooms er opbygget i MATRIX-form, d.v.s. en slags “hiraki”, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. På denne måde har alle deltagere hele tiden mulighed for, at gå i gang med opgaver og løsninger.

Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.

Skulle man lide af klaustrofobi, så kan deltagerne altid komme ud ved at sige til vores gamemaster, at de ikke længere har lyst til at være i rummet. Vi oplever yderst sjældent, at nogen gæster forlader et spil! Se også vores FAQ

Escape Room for større grupper i København:

BreakoutRoom.dk har i alt 8 Escape Rooms i København. 6 identiske Basement 13 rum, 2 identiske Black Magic rum og 2 identiske Tidsmaskinen rum.
I København kan I være op til 66 deltagere samtidig på 75 min. eller max. 144 deltagere i kombination med vores Breakout Game - Bomb-in-a-Box.

kontakt os for at høre om mulighederne, eller se oversigt over sammensætning af flere rum til store grupper HÈR

Escape Room for større grupper i Rødovre:

BreakoutRoom.dk har i alt 5 Escape Rooms i Rødovre. 2 identiske Basement 13 rum, 2 identiske Black Magic rum og 1 Tidsmaskinen rum.
I Rødovre kan I være op til 48 deltagere samtidig på 75 min. eller max. 138 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre aktiviteter. f.eks. QuizShow eller LokumsRæs.

kontakt os for at høre om mulighederne, eller se oversigt over sammensætning af flere rum til store grupper HÈR

Feedback fra vores gæster!

BreakoutRoom - en del af SuperEvent

BreakoutRoom.dk  er den største udbyder i Danmark med ca. 1000 m2 dedikeret til Escape Rooms i hhv. Rødovre og København. P.t. kan I prøve 5 rum, med en samlet kapacitet på 48 deltagere i vores afdeling i Rødovre og 10 rum med en samlet kapacitet på 66 deltagere i vores afdeling i København City.

BreakoutRoom.dk er en del af SuperEvent og kan som den største udbyder af Escape Rooms & Live Escape Games i Danmark tilbyde en masse andre spændende aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre med kapacitet på 430 gæster!
I kan også kombinere jeres dag med TeamØvelser, Mødepakke, FunEvents eller Fest. Der er gratis parkering ved vores faciliteter i Rødovre og gode offentlige transportmuligheder.

I vores afdeling i København City er det også muligt, at kombinere Escape Rooms med andre aktiviteter som f.eks. Skydesimulator, QuizShow. Hér er også mulighed for at afvikle TeamØvelser og møder.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.