Tidsmaskinen

Rejs tilbage til 80'erne, løs missionen og red tidslinjen!

Der er sket en alvorlig fejl i den seneste tidsrejse, så hele tidslinjen er blevet forstyrret. I har nu en mission; start tidsmaskinen op, rejs tilbage til 1980'erne og løs missionen. Men skynd jer, tidsmaskinen har kun energi til en time, hvorefter I vil være strandet i 80'erne for evigt.

80’erne var et legendarisk årti med masser af god musik og sjove film og starten på en banebrydende teknologi. Lad nostalgien få frit løb med professorterning, VHS-film, LP’er, Amiga, Pisang Ambon og meget mere.

Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder? I skal dele informationer og samarbejde, for at slippe væk i tide.


Video-trailer og introduktion til Tidsmaskinen Escape Room:

Escape Room: Tidsmaskinen - KBH

 • Anbefalet antal: 3-5 pr. rum (min. 2 - Max 6)

 • 2 identiske rum med op til 12 deltagere i alt

 • Tid: 60 minutter i rummet (75 min. i alt)

 • Alder: +12 år eller børn sammen med voksne: +5 år

 • Escape Rate: 80%

 • Scare-factor: 1/10

 • Pris: kr. 1200,- inkl. moms pr. rum

 • Sprog: Dansk / EngelskBreakoutRoom - Tidsmaskinen

Tidsmaskinen er et rigtigt godt begynder-rum med mange forskelligartede opgaver og en let til middel sværhedsgrad. Temaet er opbygget omkring 1980'erne og hvis man har oplevet dette årti, får man en særlig oplevelse og måske et flash-back. Opgaverne kræver absolut ingen forudsætning for at have levet i 80'erne og derfor passer rummet til alle, som ønsker at prøve et escape room. Der er en hyggelig stemning i rummet og derfor er det også velegnet til f.eks. familier og andre gæster, som ikke er til uhyggelige temaer. I tidsmaskinen kan man godt have mindre børn med, som ved hjælp fra voksne kan være med til at løse nogle af opgaverne.


Nem online Booking af Escape Room:

 • 1) Vælg tid/deltagerantal

 • 2) Find ledig dato/tid

 • 3) Afslut booking og betal online!

Feedback fra vores gæster!

BreakoutRoom - en del af SuperEvent

BreakoutRoom.dk  er den største udbyder i Danmark med ca. 1000 m2 dedikeret til Escape Rooms i hhv. Rødovre og København. P.t. kan I prøve 5 rum, med en samlet kapacitet på 48 deltagere i vores afdeling i Rødovre og 10 rum med en samlet kapacitet på 66 deltagere i vores afdeling i København City.

BreakoutRoom.dk er en del af SuperEvent og kan som den største udbyder af Escape Rooms & Live Escape Games i Danmark tilbyde en masse andre spændende aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre med kapacitet på 430 gæster!
I kan også kombinere jeres dag med TeamØvelser, Mødepakke, FunEvents eller Fest. Der er gratis parkering ved vores faciliteter i Rødovre og gode offentlige transportmuligheder.

I København kan I også kombinere Escape Rooms med vores Escape Game - Bomb-in-a-Box og på den være 144 deltagere aktiveret med en escapeoplevelse samtidig.
I vores afdeling i København City er det også muligt, at kombinere Escape Rooms med andre aktiviteter som f.eks. Skydesimulator, QuizShow. Hér er også mulighed for at afvikle TeamØvelser og møder.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.