Tidsmaskinen

I er fanget i en “tidslomme” fra 1980’erne! 

Prøv om I kan bryde ud af vores tidsmaskine, hvor i bliver taget tilbage til 1980’erne. 80’erne var et legendarisk årti med masser af god musik og sjove film og starten på en banebrydende teknologi. Lad nostalgien få frit løb med professorterning, VHS-film, LP’er, Amiga, Pisang Ambon og meget mere. Michael J. Fox kom “Tilbage til Fremtiden” den 21. oktober 2015 og blev på denne specielle dato fejret af mange 80’er fans.

Tidsmaskinen er et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at bryde ud af 80’erne og tilbage til nutiden!

Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.


Video-trailer og introduktion til Tidsmaskinen Escape Room:

Escape Room: Tidsmaskinen

  • Rødovre: 4-8 pr. rum (op til 8 i alt)

  • København: 3-6 pr. rum (op til 12 i alt)

  • Antal rum: 1 rum i Rødovre & 2 rum i KBH

  • Tid: 60 minutter i rummet (75 min. i alt)

  • Sværhedsgrad: 5/10

  • Scare-factor: 1/10

  • Pris: kr. 1600,- inkl. moms pr. rum

  • Spar 25% på udvalgte tider!BreakoutRoom - Tidsmaskinen

Tidsmaskinen er et rigtigt godt begynder-rum med mange forskelligartede opgaver og en let til middel sværhedsgrad. Temaet er opbygget omkring 1980'erne og hvis man har oplevet dette årti, får man en særlig oplevelse og måske et flash-back. Opgaverne kræver absolut ingen forudsætning for, at have levet i 80'erne og derfor passer rummet til alle, som ønsker at prøve et escape room. Der er en hyggelig stemning i rummet og derfor er det også velegnet til f.eks. familier og andre gæster, som ikke er til uhyggelige temaer. Bemærk dog vores generelle anbefaling til aldersgrupper, som er +12 år og minimum 1 voksen pr. gruppe/rum. I tidsmaskinen kan man godt have mindre børn med, som ved hjælp fra voksne kan være med til, at løse nogen af opgaverne.


SuperEvents Breakout Rooms er opbygget i MATRIX-form, d.v.s. en slags “hiraki”, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. På denne måde har alle deltagere hele tiden mulighed for, at gå i gang med opgaver og løsninger.

Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.

Skulle man lide af klaustrofobi, så kan deltagerne altid komme ud ved at sige til vores gamemaster, at de ikke længere har lyst til at være i rummet. Vi oplever yderst sjældent, at nogen gæster forlader et spil! Se også vores FAQ

Escape Room for større grupper i København:

BreakoutRoom.dk har i alt 10 Escape Rooms i København. 6 identiske Basement 13 rum, 2 identiske Black Magic rum og 2 identiske Tidsmaskinen rum.
I København kan I være op til 66 deltagere samtidig på 75 min. eller max. 144 deltagere i kombination med Breakout Game: Bomb-in-a-Box

Kontakt os for at høre om mulighederne, eller se oversigt over sammensætning af flere rum til store grupper HÈR

Escape Room for større grupper i Rødovre:

BreakoutRoom.dk har i alt 5 Escape Rooms i Rødovre. 2 identiske Basement 13 rum, 2 identiske Black Magic rum og 1 Tidsmaskinen rum.
I Rødovre kan I være op til 48 deltagere samtidig på 75 min. eller max. 138 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre aktiviteter. f.eks. QuizShow eller LokumsRæs.

kontakt os for at høre om mulighederne, eller se oversigt over sammensætning af flere rum til store grupper HÈR

Feedback fra vores gæster!

BreakoutRoom - en del af SuperEvent

BreakoutRoom.dk  er den største udbyder i Danmark med ca. 1000 m2 dedikeret til Escape Rooms i hhv. Rødovre og København. P.t. kan I prøve 5 rum, med en samlet kapacitet på 48 deltagere i vores afdeling i Rødovre og 10 rum med en samlet kapacitet på 66 deltagere i vores afdeling i København City.

BreakoutRoom.dk er en del af SuperEvent og kan som den største udbyder af Escape Rooms & Live Escape Games i Danmark tilbyde en masse andre spændende aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre med kapacitet på 430 gæster!
I kan også kombinere jeres dag med TeamØvelser, Mødepakke, FunEvents eller Fest. Der er gratis parkering ved vores faciliteter i Rødovre og gode offentlige transportmuligheder.

I København kan I også kombinere Escape Rooms med vores Escape Game - Bomb-in-a-Box og på den være 144 deltagere aktiveret med en escapeoplevelse samtidig.
I vores afdeling i København City er det også muligt, at kombinere Escape Rooms med andre aktiviteter som f.eks. Skydesimulator, QuizShow. Hér er også mulighed for at afvikle TeamØvelser og møder.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.