Black Magic

En uskyldig leg med et Ouija board ender galt...

Fanget i åndernes verden af sort magi skal I nu finde en fælles vej ud af Black Magic universet.

Hekse-stjerner, Tarot-kort, mystiske formularer, gåder og mysterier skal løses for at komme tilbage fra "den anden side" til den verden i kender.

I vores Black Magic rum bliver I opdelt i 2 grupper Hver gruppe skal løse forskellige gåder & mysterier. Undervejs i forløbet vil de 2 grupper blive samlet og herefter skal alle deltagere samarbejde, for at knække de sidste koder og løse mysteriet og bryde ud. I har præcis 60 minutter til at komme ud!


Video-trailer og introduktion til Black Magic Escape Room:

Escape Room: Black Magic

  • Rødovre: 6-12 pr. rum (op til 24 i alt)

  • København: 5-9 pr. rum (op til 18 i alt)

  • Antal rum: 2 rum i Rødovre & 2 rum i KBH

  • Tid: 60 minutter i rummet (75 min. i alt)

  • Sværhedsgrad: 8/10

  • Scare-factor: 3/10

  • Pris: kr. 2400,- inkl. moms pr. rum

  • Spar 25% på udvalgte tider!BreakoutRoom - Black Magic

Black Magic er et rum med mange forskelligartede opgaver og en middel til høj sværhedsgrad. Temaet er opbygget omkring sort magi, hekse, trolde og det okkulte. Stemningen i rummet er dyster, men der er ingen chok-effekter i rummet og derfor passer rummet til alle typer af mennesker, som ønsker at prøve et escape room. Bemærk dog vores generelle anbefaling til aldersgrupper, som er +12 år og minimum 1 voksen pr. gruppe/rum.

Dette Escape Room kan også prøves med "forlænget spilletid", hvor I på 80 minutter kommer igennem begge rum og samtlige opgaver: Læs mere om X-treme Black Magic.


SuperEvents Breakout Rooms er opbygget i MATRIX-form, d.v.s. en slags “hiraki”, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. På denne måde har alle deltagere hele tiden mulighed for, at gå i gang med opgaver og løsninger.

Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.

Skulle man lide af klaustrofobi, så kan deltagerne altid komme ud ved at sige til vores gamemaster, at de ikke længere har lyst til at være i rummet. Vi oplever yderst sjældent, at nogen gæster forlader et spil! Se også vores FAQ

Escape Room for større grupper i København:

BreakoutRoom.dk har i alt 10 Escape Rooms i København. 6 identiske Basement 13 rum, 2 identiske Black Magic rum og 2 identiske Tidsmaskinen rum.
I København kan I være op til 66 deltagere samtidig på 75 min. eller max. 144 deltagere i kombination med Breakout Game Bomb-in-a-Box.

kontakt os for at høre om mulighederne, eller se oversigt over sammensætning af flere rum til store grupper HÈR

Escape Room for større grupper i Rødovre:

BreakoutRoom.dk har i alt 5 Escape Rooms i Rødovre. 2 identiske Basement 13 rum, 2 identiske Black Magic rum og 1 Tidsmaskinen rum.
I Rødovre kan I være op til 48 deltagere samtidig på 75 min. eller max. 138 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre aktiviteter. f.eks. QuizShow eller LokumsRæs.

kontakt os for at høre om mulighederne, eller se oversigt over sammensætning af flere rum til store grupper HÈR

Feedback fra vores gæster!

BreakoutRoom - en del af SuperEvent

BreakoutRoom.dk  er den største udbyder i Danmark med ca. 1000 m2 dedikeret til Escape Rooms i hhv. Rødovre og København. P.t. kan I prøve 5 rum, med en samlet kapacitet på 48 deltagere i vores afdeling i Rødovre og 10 rum med en samlet kapacitet på 66 deltagere i vores afdeling i København City.

BreakoutRoom.dk er en del af SuperEvent og kan som den største udbyder af Escape Rooms & Live Escape Games i Danmark tilbyde en masse andre spændende aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre med kapacitet på 430 gæster!
I kan også kombinere jeres dag med TeamØvelser, Mødepakke, FunEvents eller Fest. Der er gratis parkering ved vores faciliteter i Rødovre og gode offentlige transportmuligheder.

I København kan I også kombinere Escape Rooms med vores Escape Game - Bomb-in-a-Box og på den være 144 deltagere aktiveret med en escapeoplevelse samtidig.
I vores afdeling i København City er det også muligt, at kombinere Escape Rooms med andre aktiviteter som f.eks. Skydesimulator, QuizShow. Hér er også mulighed for at afvikle TeamØvelser og møder.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.