Online Escape Room med Game-master

Den tætteste oplevelse på et rigtigt Live Escape Room

Vores unikke Online Escape Rooms er baseret på rigtige rum! Rummene er lavet om til 3D-modeller og integreret i et online spil-univers, hvor I kan spille sammen via Zoom.
Når I har bestilt en tid, vil I få tilsendt et link til et Zoom-møde, hvor vores game-master vil være vært for jeres spil-oplevelse. Alle deltagere samarbejder om at løse de mange spændende opgaverne i rummet og kommunikerer sammen via Zoom. I kan således spilles online  - sammen, hver for sig!

OBS! Bemærk venligst, at game-master er engelsk-talende og spillet foregår på engelsk!
Det vil snart også være muligt, at booke en dansk-talende game-master og tidsrammen for bookinger vil også blive udvidet inden længe!

Vælg imellem 4 spændende rum og temaer: CIA, Order of illutionists, Framed & Timeline.


Videotrailer: Online Escape Room med Game-master


Online Escape Rooms

Når I har booket en tid, vil I modtage en mail med jeres ordrebekræftelse. Senest 24 timer inden den bookede tid, vil I desuden modtage et link med invitation til et Zoom-møde. Dette link skal I sende videre til alle, som skal være med i spillet på det bookede tidspunkt. På dagen for spillet, vil der vil være en Game-master, som er jeres vært på mødet. I vil få en fælles introduktion til spillet og herefter blive sat i gang. Er I flere spillere, vil I blive opdelt i mindre grupper, som spiller i hvert sit Escape Room samtidig. Jeres vært vil være med under hele spillet og vil hjælpe jer med evt. ledetråde og andre spørgsmål.

OBS! Bemærk venligst, at spillet foregår på engelsk!


FAQ (Spørgsmål & Svar)

 • Spørgsmål: Kan jeres Online Escape Room sammenlignes med et rigtigt Escape Room?
 • Ja, det foregår faktisk i et "rigtigt" rum, som er lavet om til et virtuelt 3D-rum. Historie, opgaver og spilopbygning/game-flow er ligesom det vil være i det rigtige rum.

 • Spørgsmål: Hvor mange spillere kan der være i det samme rum?
 • Rummet er en virtuel 3D-model af et rigtigt rum og der kan således spilles mange rum samtidig. Vi anbefaler max 5 spillere i "samme" rum. Hvis I er flere, vil I blive opdelt i mindre grupper. I spiller i hvert jeres identiske rum på samme tid og på den måde sikrer vi jer den bedste spiloplevelse.

 • Spørgsmål: Kan vi spille f.eks. 200 deltagere samtidig?
 • Ja, Rummet er en virtuel 3D-model af et rigtigt rum og kan skaleres, så der kan spilles mange rum samtidig med 5-6 spillere i hvert virtuelle rum. Dog skal der flere Game-masters til, når der er mange rum, så kontakt os for at høre om mulighederne og for nærmere aftale.

 • Spørgsmål: Skal man være god til Engelsk for at kunne spille?
 • Nej, men vi anbefaler at min. 1 af deltagerne kan forstå engelsk. Hvis man er i tvivl om noget, er det altid muligt at spørge jeres Game-master, som er vært under hele spillet.
 • Online Escape Room - Order of illutionists
 • Online Escape Room - CIA
 • Online Escape Room - Framed
 • Online Escape Room - timeline

Online Escape Room med Game-master

 • 2 til 200+ spillere (online)

 • Inkl. Game-master (DK/ENG)

 • Spil med venner online (vi bruger Zoom)

 • Spillet tager ca. 60 min - Afsæt 75 min.

 • Alder +13 (eller +10 med voksne)

 • Escape Rate: 100% (I får tid til at spille færdigt)

 • Scare-factor: 3/10

 • OBS! Spillet er på engelsk (game-master på DK/ENG)

 • Kan spilles på laptop eller PC

 • Eneste krav er adgang til internet

 • Pris: kr. 200,- pp. inkl. momsVideo-trailer: CIA

Undslip morderen!

Du vågner op i et mærkeligt rum. Du ser dig omkring og ser de andre medlemmer af dit CIA-efterforskningsteam, der for nylig fik tildelt en mission for at opspore den berygtede snigmorder, der hedder "The Gamer."

Han er kendt for at lege med og bortskaffe dem, der forsøger at fange ham. "The Gamer" betragtes bredt som den farligste snigmorder i live, da han betragter sine modstandere som brikker, der kan ofres i hans spil.

Den sidste ting du husker er at du faldt i søvn i går. Nu er du vågnet og er fanget i et rum sammen med dit team, og en timer tæller ned.
Hvad betyder det? Kan du finde ud af, hvor du er, hvorfor du er der og kan I finde en vej ud, før uret rammer nul? Bliver dit team de næste "brikker", der ofres "The Gamers" dødbringende spil?

OBS! kan bookes mandag til fredag kl. 10-16 med Dansk-talende game-master og alle dage efter kl. 16:00 med Engelsk-talende Game-master.

Video-trailer: Order of illutionists

Kan du blive medlem af illusionist-logen?

Fra det øjeblik, du ønskede at blive en illusionist, har du hørt historier om et hemmeligt samfund og en loge af tryllekunstnere og magikere. Der er stor mystik omkring logen og ingen ved, hvem de er, hvem der er medlem, eller hvordan man bliver det.

Du er endelig blevet kontaktet og har fået nogen magiske instruktioner. Du skal bestå en række tests, der er gået i arv fra nogen af de allerbedste illusionister igennem tiderne.
Du befinder dig på Houdinis magiske museum, hvor du skal bevise dig værdig til at komme med i logen? Hvis du klarer opgaven, vil du blive en del af Illusionist-ordenen for evigt - Held og lykke!

OBS! kan bookes mandag til fredag kl. 10-16 med Dansk-talende game-master og alle dage efter kl. 16:00 med Engelsk-talende Game-master.

Video-trailer: Timeline

Kan I redde fremtiden!

Dette Online Escape Room vil bringe 80'ernes nostalgi tilbage, når du synger med til top-hits og leger med retro-genstande.

I en ikke alt for fjern fremtid frigiver en eksplosion et giftig gas i luften, der udsletter planetens befolkning.

Din far, en berømt videnskabsmand, låste dig og dine venner inde i hans bio-faresikre kælder for at overleve. Du snubler over en besked om, at din bedstefar var førende videnskabsmand på det projekt, der skabte dette apokalyptiske angreb. Din far havde udviklet en tidsmaskine til at gå tilbage i tiden til, dengang projektet startede for at forhindre angrebet.

Før han havde en chance for at ordne alt, blev han offer for den giftige gas. Nu er du og dine venner verdens sidste chance.
Du har 60 minutter til at finde ud af, hvordan du bruger tidsmaskinen og gå tilbage i tiden for at ændre fortiden og redde fremtiden!

OBS! kan bookes alle dage efter kl. 16:00 (Engelsk-talende Game-master)

Video-trailer: Framed

Befri jeres bedste ven!

Din ven er blevet dømt for brutalt, at have myrdet sin kæreste. Han blev dømt til henrettelse i gaskammeret.

I sin sidste time fastholder han stadig, at han er uskyldig og er blevet "hængt op" på mordet, men ingen vil tro på ham. Den person, der rigtigt har begået mordet, har plantet en bombe for at ødelægge alt bevis for din vens uskyld. Tiden er ved at løbe ud, da bomben snart vil eksplodere. Imens vil gassen i gaskammeret blive sluppet fri og sende din ven i døden.

Du og hans nærmeste venner er hans sidste chance for at overleve. Har du det, der kræves for at desarmere bomben, finde en måde at bryde ind i et fængsel og deaktivere gaskammeret, før det aktiveres? I er hans sidste håb - Held og lykke!

OBS! kan bookes alle dage efter kl. 16:00 (Engelsk-talende Game-master)


Nem Booking af Online Escape Room:

 • 1) Vælg et rum/tema

 • 2) Find en ledig dato/tid

 • 3) Afslut booking og betal online

Booking af Online Escape Game

Feedback fra vores gæster!